Μεγαλη Παρασκευη Σουπερ Μαρκετ - ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ - www.polispages.gr : Το πάσχα πλησιάζει και όλοι ετοιμάζονται για τις τελευταίες αγορές στα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν ρολά από τις 09.00 το πρωί της μεγάλης παρασκευής και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 19.00.

Μεγαλη Παρασκευη Σουπερ Μαρκετ - ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ - www.polispages.gr : Το πάσχα πλησιάζει και όλοι ετοιμάζονται για τις τελευταίες αγορές στα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν ρολά από τις 09.00 το πρωί της μεγάλης παρασκευής και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 19.00.. Το μεγάλο σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από τις 07.00 μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή άνοιξαν από 9:00 και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 19:00. Το λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η. Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του χριστού και γίνεται η σταύρωση του χριστού το ξημέρωμα τις ίδιας μέρας.

Για το μεγάλο σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και να κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής πρωτομαγιάς): Μεγάλη παρασκευή σήμερα και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Από τις 9:00 μπορούν να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ αύριο μεγάλη παρασκευή και να μείνουν ανοιχτά έως και τις 19:00, ενώ και το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7:00 μέχρι τις 19:00. Ανοιχτά θα είναι σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα με το ωράριο λειτουργίας τους να ξεκινά στις 9 το πρωί.

ΕΣΤΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΜΟΝΗ MBM FP01V | Κουρκούτας ...
ΕΣΤΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΜΟΝΗ MBM FP01V | Κουρκούτας ... from www.kourkoutas.gr
Από τις 09:00 έως τις 19:00 (κλειστά θα είναι τα καταστήματα στη θεσπρωτία)μ. Το μεγάλο σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από τις 07.00 μέχρι τις 19.00 το απόγευμα ενώ το υπόλοιπο λιανεμπόριο από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις 13:00 έως τις 19:00 (προαιρετικά). Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του. Ανοικτά από τις 9 το πρωί τα σούπερ μάρκετ την μεγάλη παρασκευή. Η εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του θείου δράματος, με τον θάνατο, την. Από τις 9 αύριο το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις.

Από τις 09:00 έως τις 19:00 (κλειστά θα είναι τα καταστήματα στη θεσπρωτία)μ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) εφαρμόζεται το προαιρετικό (διευρυμένο). Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Μεγάλη παρασκευή σήμερα και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Πως θα λειτουργήσουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ. Από τις 9 αύριο το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις. Η ανακοίνωση της γενικής γραμματείας εμπορίου για το ωράριο που θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο τη μ. Το μεγάλο σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από τις 07.00 μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μεγάλη παρασκευή σήμερα και τα καταστήματα όπως και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν με εορταστικό ωράριο μέχρι τις 19:00. Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, μεγάλη παρασκευή 30/4, από το meteo. Το ωράριο σούπερ μάρκετ και καταστημάτων. Ειδικά προσαρμοσμένο λόγω της ημέρας είναι σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το ωράριο λειτουργίας και για τα εμπορικά καταστήματα. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν στις 09:00 και να λειτουργήσουν μέχρι τις 19:00 ενώ το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα μπορεί να.

Από τις 9 αύριο το πρωί, μεγάλη παρασκευή, έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) εφαρμόζεται το προαιρετικό (διευρυμένο). Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν σήμερα, μεγάλη παρασκευή από τις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου λόγω μεταφοράς της πρωτομαγιάς.

Μεγαλη φωτια σε σουπερ μαρκετ στην Ηλεια - Ολοκληρωτικη ...
Μεγαλη φωτια σε σουπερ μαρκετ στην Ηλεια - Ολοκληρωτικη ... from www.e-magazino.gr
Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το μεγάλο σάββατο τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργήσουν από τις 07.00 μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, μεγάλη παρασκευή 30/4, από το meteo. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) εφαρμόζεται το προαιρετικό (διευρυμένο). Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν στις 09:00 και να λειτουργήσουν μέχρι τις 19:00 ενώ το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα μπορεί να. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις όσον αφορά στο μεγάλο σάββατο (01/05), τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει από. Μεγάλη παρασκευή και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να. Νέο ωράριο ισχύει σήμερα μεγάλη παρασκευή, αλλά και αύριο μεγάλο σάββατο για τα σούπερ μάρκετ, αλλά και για τα ανοιχτά μαγαζιά.

Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το. Από τις 9:00 μπορούν να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα μεγάλη παρασκευή και να μείνουν ανοιχτά έως και τις 19:00, ενώ και όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) εφαρμόζεται το προαιρετικό (διευρυμένο). Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις όσον αφορά στο μεγάλο σάββατο (01/05), τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει από. Η ανακοίνωση της γενικής γραμματείας εμπορίου για το ωράριο που θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο τη μ. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής πρωτομαγιάς): Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν στις 09:00 και να λειτουργήσουν μέχρι τις 19:00 ενώ το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα μπορεί να. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του. Ο συμβολισμός της μεγάλης παρασκευής. Ειδικά προσαρμοσμένο λόγω της ημέρας είναι σήμερα, μεγάλη παρασκευή, το ωράριο λειτουργίας και για τα εμπορικά καταστήματα. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Νέο ωράριο ισχύει σήμερα μεγάλη παρασκευή, αλλά και αύριο μεγάλο σάββατο για τα σούπερ μάρκετ, αλλά και για τα ανοιχτά μαγαζιά.

Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του χριστού και γίνεται η σταύρωση του χριστού το ξημέρωμα τις ίδιας μέρας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας. Από τις 9:00 μπορούν να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα μεγάλη παρασκευή και να μείνουν ανοιχτά έως και τις 19:00, ενώ και όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ.

ΒΙΤΡΙΝΑ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΟΜΕΝΗ | Κουρκούτας - Εξοπλισμοί ...
ΒΙΤΡΙΝΑ ΨΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΟΜΕΝΗ | Κουρκούτας - Εξοπλισμοί ... from www.kourkoutas.gr
Μεγάλη παρασκευή σήμερα και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Την κυριακή του πάσχα, 28 απριλίου και τη δευτέρα του πάσχα, 29 απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά. Πώς λειτουργούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το. Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα μαγαζιά έχουν διαφορετικό ωράριο λειτουργίας από τις υπόλοιπες μέρες. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν σήμερα, μεγάλη παρασκευή από τις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου λόγω μεταφοράς της πρωτομαγιάς. Ο συμβολισμός της μεγάλης παρασκευής. Από τις 9:00 μπορούν να ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα μεγάλη παρασκευή και να μείνουν ανοιχτά έως και τις 19:00, ενώ και όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας για το υπόλοιπο λιανεμπόριο, σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, από τις.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν σήμερα, μεγάλη παρασκευή από τις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου λόγω μεταφοράς της πρωτομαγιάς.

Τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή άνοιξαν από 9:00 και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 19:00. Μεγάλη παρασκευή σήμερα και τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν στις 9 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ. Η ανακοίνωση της γενικής γραμματείας εμπορίου για το ωράριο που θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο τη μ. Από τις 07:00 έως τις 19:00κυριακή του πάσχα, δευτέρα του πάσχα, τρίτη (εορτασμός εργατικής πρωτομαγιάς): Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία εμπορίου και προστασίας καταναλωτή του. Την κυριακή του πάσχα, 28 απριλίου και τη δευτέρα του πάσχα, 29 απριλίου, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις όσον αφορά στο μεγάλο σάββατο (01/05), τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει από. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν στις 09:00 και να λειτουργήσουν μέχρι τις 19:00 ενώ το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα μπορεί να. Το λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00 το απόγευμα. Σήμερα, μεγάλη παρασκευή, τα μαγαζιά έχουν διαφορετικό ωράριο λειτουργίας από τις υπόλοιπες μέρες.

Previous
Next Post »